al weer heel wat gebeurd.

Op de elf fantasy fair zijn we als mother earth and the polution meegedaan aan de kostuum wedstrijd…. daar hebben we de tweede prijs gekregen. er is intussen alweer heel veel gebeurd….zo heebben we ook meegedaan aan de kostuum-wedstijd van de gothic and fantasy beurs, daar zijn we met het bijenkostuum derde geworden! En nu, ja nu op dit moment staat castlefest voor de deur. en over een paar weken het Imaginairium waar we zullen staan met een kraam… verder wil ik van deze pagina een soort blog maken. kostuums, kostuum  maken, wedstrijden foto’s tutorials festivals stans, etc wil ik hier delen. mochten er vragen of opdrachten zijn hoor ik dat graag via de mail.

 

liefs diana

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s